Onze contactgegevens ...

EMtec is gevestigd in Rotterdam. We werken vanaf de onze mooie locatie op de Meent in Rotterdam centrum aan uw webprojecten. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze dienstverlening. Wanneer u meer documentatie wilt aanvragen of gewoon eens wilt spreken over uw plannen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hieronder staan onze contactgegevens.

Postadres
Postbus 84005
3009 CA ROTTERDAM

E-mail
Algemene informatie: info@estyle.nlBezoekadres
Rodezand 34 - Minvervahuis III
3011 AN ROTTERDAM

Overig
Kamer van Koophandel: 24296683
B.T.W. nummer: NL.8087.40.350.B.01Routebeschrijving
Bekijk de snelste weg naar EMtec
met de auto. Klik hier
 


Onze locatie

EMtec heeft zich gevestigd op een schitterende locatie in Rotterdam. Een locatie waar we trots op zijn. In het Minervahuis III op de 2e verdieping op de Meent in Rotterdam werken wij vol enthousiasme en gedrevenheid voor onze klanten. Op onze locatie zijn diverse mooie werkplekken voor onze medewerkers en wij hebben hier op deze locatie in Rotterdam centrum diverse mogelijkheden voor een werkbespreking of presentatie. Onze locatie is voorzien van draadloos internet en andere kantoorfaciliteiten. Zie hieronder de foto’s van onze nieuwe locatie. Wij ontvangen u graag op onze locatie!

Minervahuis
Minervahuis III is een van de eerste gebouwen in de kenmerkende stijl van de Wederopbouwarchitectuur uit 1949 en is gebouwd op de plek waar voorheen de beroemde Rosaliakerk stond op de hoek Rodezand en Leeuwenstraat.

Voor meer informatie zie: http://www.minervahuis.nl