Over onze werkwijze ...

Ieder webproject is weer uniek. In een goede samenwerking met de klant komen wij tot mooie eindresultaten. Hierbij staan functionaliteit, creativiteit en kennis van de doelgroepen van de website en de mogelijkheden van het internet aan de basis van een goede uitwerking van de opgestelde doel(en) van de website.

Onze werkwijze kenmerkt zich door oplossingen aan te dragen die aan de behoeften van de klanten en de gebruikers beantwoorden. EMtec heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een onderneming die u van dienst kan zijn bij het het opzetten van grafische informatieve websites en door een CMS ondersteunde website. Wij bouwen daarbij graag met u als klant een lange termijn relatie op. Door onze jarenlange ervaring en vele tevreden klanten uit verscheidene branches kunt u erop vertrouwen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het uitwerken van uw website.

De werkwijze van EMtec uit zich verder in de combinatie van een professionele en vriendelijke instelling en een grote flexibiliteit bij de uitvoering van de projecten. Bij het uitwerken van een webproject volgen wij een gestructureerde fasen-aanpak waarbij in een aantal stappen uw wensen in kaart worden gebracht. Deze worden vervolgens vertaald naar goed afgestemd projectplan. Het plan is vervolgens de leidraad om tot een succesvolle uitwerking te komen van de website.

In een goede samenspraak zal eerst de doelstelling van de website worden opgesteld met bijbehorende aandachtspunten. Binnen het opgestelde kader zullen de onderdelen worden uitgewerkt volgens een fasenplan en zullen de doelgroepen van de website worden bepaald.


Lees meer over het werken bij EMtec
Lees meer over het ontstaan van EMtec