Over onze organisatie ...

Resultaat wordt onthouden!
EMtec heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van grafische en functionele websites en het bouwen van webapplicaties. Wij helpen u als klant graag bij het uitdenken van uw internetplannen of het nu gaat om een informatieve website of een grote webshop. Onder diensten kunt u onze activiteiten vinden.

Lees meer over onze werkwijze
Lees meer over het werken bij EMtec
Lees meer over het ontstaan van EMtec

Onze klanten 
Wij hebben voor verscheidene klanten in het MKB webprojecten opgeleverd. Daarnaast hebben wij ook voor diverse andere opdrachtgevers websites gemaakt , bijvoorbeeld voor het onderwijs. De focus binnen EMtec ligt op het leveren van de verlangde functionaliteit, grafische aansluiting bij de onderneming en service. Bij het ontwikkelen van de websites en applicaties staat de rol van de gebruiker en het gebruikersgemak voorop.

De kracht van EMtec is gelegen in de persoonlijke en flexibele omgang. Hierbij streven wij naar een professionele doch informele sfeer bij het uitwerken van de kleine als ook de grotere webprojecten. Samen met de klant werken wij graag naar mooie eindresultaten toe om zo een website te kunnen opleveren die volledig voldoet aan uw wensen. Of dit nu gaat om websites met als doel informatie te verstrekken aan de bezoekers, kosten te besparen, meer omzet te genereren of koppelingen met andere websites en content.

Onze expertise
Binnen onze organisatie is een goede mix aanwezig op het gebied van kennis van marketing, projectmanagement, internetkennis, internet-commerce en internet-business.

Door onze passie voor techniek en continue te blijven ontwikkelen kunnen wij u voorzien van een goed afgestemde website en zijn wij graag de onderneming die een duurzame relatie met u opbouwt door samen aan mooie oplossingen te werken voor uw internetprojecten.