Het ontstaan van EMtec ...

Mooie oplossingen en meetbaar resultaat!
EMtec werkt graag samen met u aan mooie internetoplossingen met een meerwaarde voor uw doelgroep. Functionaliteit en een mooi toepasselijk ontwerp staan hierbij centraal.

Historie
Ons bedrijf is opgericht in oktober 1999 te Rotterdam. In de eerste jaren van ons bestaan hebben wij ons voornamelijk gericht op het ontwikkelen van grafische websites en advies gegeven bij grotere projecten en internettoepassingen. EMtec is opgestart door drie Bedrijfskunde studenten van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In de jaren die hierop volgden hebben wij zelf diverse internetinitiatieven ontwikkeld. Zo zijn Jufels, Meesterbaan en SportCareer landelijke successen geworden op het gebied van online vacaturebanken.

In de loop der jaren is de nadruk steeds meer komen te liggen op de combinatie van grafische websites en functionaliteit. Wij kunnen voor u verscheidene internettoepassingen bouwen of het nu gaat om een webshop of een specifieke tool voor uw website.

De onderneming is de afgelopen jaren doorgegroeid naar een volwaardige speler op het gebied van webprojecten en het ontwikkelen en uitdenken van initiatieven voor het internet. De komende jaren willen wij ons vooral richten op het MKB en nieuwe internetprojecten. Wij spreken graag met u over de mogelijkheden van een website voor uw onderneming of een eigen initiatief. Wij delen graag onze kennis op dit gebied en voorzien u van een compleet beeld van wat tot de mogelijkheden behoort.

Doordat we alle kennis van vele diensten in eigen huis en een groot netwerk hebben, kunnen we de hoge kwaliteit, flexibiliteit en service blijven garanderen.


Lees meer over onze werkwijze
Lees meer over het werken bij EMtec