EMtec New Media Concepts ...

Wij ontwikkelen vanuit onze locatie in Rotterdam met veel gedrevenheid en professionaliteit websites en webapplicaties. Hieronder kunt u meer informatie lezen over een aantal interessante projecten die wij met veel plezier hebben uitgewerkt samen met de klant. Wij werken zelf ook aan eigen internetconcepten. Zie hieronder voor voorbeelden.

Onder portfolio kunt u nog meer websites bekijken die wij de afgelopen jaren hebben opgeleverd. Wij staan altijd open voor nieuwe initiatieven om mee te helpen uitdenken en realiseren. U kunt contact opnemen met Maarten van Vliet voor meer toelichting over deze initiatieven of over uw internet idee onder e-mailadres maarten@estyle.nl. Wij komen graag met u in gesprek. Zie de pagina nieuws ook voor leuke nieuwsfeiten en ontwikkelingen.

Vacaturebank TransportWerkt
In 2010 is EMtec het initiatief TransportWerkt begonnen. TransportWerkt biedt transport en logistiek bedrijven de mogelijkheid om op snelle en efficiënte wijze de vacatures binnen het bedrijf te vervullen. Sollicitanten raadplegen bij de zoektocht naar een nieuwe baan steeds vaker online vacaturebanken. Gezien het grote aantal inschrijvingen, constateren wij dat ook werkzoekenden het internet veelvuldig aanwenden bij het vinden van een nieuwe betrekking. Op http://www.transportwerkt.nl krijgt de werkzoekende een duidelijk overzicht van vacatures, gerangschikt naar een functie in een bepaalde regio.

   Klik hier voor de website
 

Winkelplatform RetailCity
Op de website van RetailCity.nl kunnen consumenten nu 24/7 aanbiedingen, nieuws, foto’s, video’s en winkelinformatie bekijken van de winkels in hun gemeente. Met het idee willen de ondernemers winkels in Nederland een helpende hand bieden in hun online aanwezigheid en bij het bereiken van de consument die zich steeds meer en meer online oriënteert. RetailCity biedt de winkeliers de mogelijkheid om een profiel van de winkel, de laatste nieuwsberichten, routeinformatie, foto’s, video’s en de leukste aanbiedingen te presenteren. Het initiatief is samen met vele winkeliers en winkeliersverenigingen uitgedacht en uitgewerkt.

   Klik hier voor de websiteVacaturebank Meesterbaan
In 2002 is EMtec het initiatief Meesterbaan begonnen. Meesterbaan biedt scholen de mogelijkheid om op snelle en efficiënte wijze de vacatures op de school te vervullen. Sollicitanten raadplegen bij de zoektocht naar een nieuwe baan steeds vaker online vacaturebanken. Gezien het grote aantal inschrijvingen, constateren wij dat ook docenten het internet veelvuldig aanwenden bij het vinden van een nieuwe betrekking. Op http://www.meesterbaan.nl krijgt de docent een duidelijk overzicht van vacatures, gerangschikt naar een vak in een bepaalde stad.

   Klik hier voor de website

Vacaturebank SportCareer
In januari 2006 heeft SportTec een vacaturebank gemaakt voor de sport- en fintessbranche. EMtec heeft deze site ontwikkeld. SportCareer is de vacacaturebank voor de sport- en fitnessbranche. Middels deze website kunnen werkzoekenden solliciteren op de vacatures die door de werkgevers zijn geplaatst. SportCareer biedt werkzoekenden de mogelijkheid om aan de hand van hun voorkeuren te worden geinformeerd over nieuwe vacatures. Werkgevers vinden via SportCareer de sportiefste werknemers van Nederland.

   Klik hier voor de website

Vacaturebank Jufels
In september 2000 is EMtec het initiatief Jufels gestart. Met Jufels kunnen scholen uit het voortgezet onderwijs studenten benaderen voor het verrichten van onderwijs ondersteunende taken op de school zoals surveilleren, roosters maken en het geven van bijles. Scholen en studenten worden op een eenvoudige wijze middels het systeem van Jufels bij elkaar gebracht. Op http://www.jufels.nl krijgt de student een duidelijk overzicht van vacatures, gerangschikt naar de steden.

   Klik hier voor de website

Laat je idee eens horen
Wij komen graag in contact met mensen die een leuk internetidee hebben maar niet precies weten hoe ze dit moeten realiseren. Wij kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden van het internet en u in contact brengen met vele partijen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Maarten van Vliet
T: maarten@estyle.nl
E: 06 – 28 46 90 23