Wij maken een succes van uw website ...

Grafisch ontwerp
Het grafisch ontwerp van de website of een webapplicatie is van essentieel belang voor het aanspreken van uw bezoekers. De bezoeker moet snel door uw website kunnen heenklikken en daarbij worden aangesproken door de look & feel die past bij de producten en/of diensten die de onderneming aanbiedt op de website. De grafische lay-out zal nauw aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf/organisatie.

Functioneel ontwerp
Het functioneel ontwerp van de website richt zich op de indeling van de navigatie en de applicaties. De verscheidene onderdelen binnen de website moeten snel te benaderen zijn middels een overzichtelijke menu indeling. De applicaties moeten helder zijn voor de gebruiker en geen onduidelijkheden oproepen. Door dit ontwerp goed uit te denken en te ontwerpen zal een overzichtelijke en consistente indeling en gebruik van de website worden gerealiseerd.

Technisch ontwerp
Het technisch ontwerp van de website gaat in op de uitwerking van de technische samenstelling van de website onderdelen. De website dient snel te kunnen opereren zeker wanneer er zwaardere modules moeten draaien en een mooie lay-out in de website is doorgevoerd. Daarbij kunnen er ook onderdelen van andere websites worden ingeladen of worden gekoppeld.

Klik hier voor meer informatie en prijzen van de website pakketten
Klik hier voor meer informatie en prijzen van de online brochures
Klik hier voor meer informatie en prijzen over grafische vormgeving

Website realisatie Online brochures Multimedia design Vormgeving & drukwerk