Een webpakket dat voldoet aan uw vraag ...

De look & feel en functie bepalen het product. De afstemming met de doelgroep bepaalt de meerwaarde.

Onze webpakketten
Een website moet de uitstraling van uw onderneming versterken. Hierbij kan een website informatief van aard zijn maar kunnen ook er ook delen worden ingericht voor transacties met uw klanten. Wij hebben binnen EMtec een aantal webpakketten samengesteld van een eenvoudige website tot een meer geavanceerde website.

Aan de hand van deze webpakketen krijgt u een compleet beeld van wat u ongeveer kunt verwachten en wat de kosten zijn voor een dergelijke website. U heeft zo een richtprijs voor een website en aan de hand van uw wensen kan dit nog verder worden aangepast of worden uitgebreid met voor u ontwikkelde functionaliteiten. Uitbreidingen kunnen wij verzorgen tegen ons uurtarief of op basis van een afgesproken prijs.

Hieronder worden de webpakketten toegelicht:

Webpakket BASIC
Dit webpakket is gericht op een informatieve website met een grafische look & feel geheel naar het design van uw onderneming of de informatie die op de website moet worden gepresenteerd. Wij verzorgen binnen dit pakket de vulling van de teksten en foto’s binnen de website. Deze website kunnen wij naar uw wensen snel opleveren.

Het tarief voor het webpakket LIGHT: Al vanaf € 399,- (exclusief 19% B.T.W.)

 
Webpakket PRO
Bij dit webpakket krijgt een volledig zelf onderhoudbare website opgeleverd. Middels een geavanceerd Content Management Systeem kunt u zelf uw pagina’s, teksten en foto’s beheren. Middels een gebruikersvriendelijke interface kunt u zelf de content van uw pagina’s bepalen en de voor uw ontwikkelde functies beheren. Wij maken u wegwijs met de werking van het CMS en hoe u de pagina kunt indelen en voorzien van content.

Het tarief voor het webpakket PRO: Al vanaf € 899,-
(exclusief 19% B.T.W.)

Vraag direct een offerte aan
Neem contact met ons op

Website realisatie Online brochures Multimedia design Vormgeving & drukwerk