Onze diensten voor uw resultaat ...

De look & feel en functie bepalen het product. De afstemming met de doelgroep bepaalt de meerwaarde.

Website realisatie Online brochures Multimedia design Vormgeving & drukwerk

EMtec ontwikkelt websites van vormgeving tot realisatie. Of het nu gaat om een nieuwe website of de restyling van een bestaande website. Daarbij wordt rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid van de navigatie, de laadtijd en de verschillende beeldresoluties. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een website stelt EMtec de doelstelling(en) van de website en natuurlijk de bepaalde doelgroep(en) van de website centraal.

Een goede presentatie van uw onderneming op internet is belangrijk. Een goed design moet meteen aanspreken en het functionele ontwerp moet meteen helder zijn voor uw bezoekers. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op dit gebied. EMtec onderscheidt het grafische, functionele en technische ontwerp. Klik hier voor meer informatie over deze stappen.


Website realisatie

Wij leveren graag een goede kwaliteit tegen een schappelijke prijs. U kunt onderstaande webpakketten als basis bekijken voor uw website. Bij het uitwerken van de websites zorgen wij voor een goede afstemming tussen eerder genoemde drie onderdelen. Wanneer wij de website opleveren zullen wij u adviseren over de mogelijkheden van promotie van uw website voor internet. Bij het bouwen van de website hebben wij al rekening gehouden met de vindbaarheid voor zoekmachines. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden voor de promotie van uw website.

Al vanaf € 499,-
Al vanaf € 799,-
Al vanaf € 999,-

Online brochures

Bij EMtec kunt u ook terecht voor het laten digitaliseren van uw folder of bedrijfsbrochure. U heeft dan dan mogelijkheid om deze online versie aan klanten toe te sturen. De online versie is op een leuke wijze door te bladeren en kan volgens de inhoudsopgave worden ingedeeld.

Multimedia design
Wij werken samen met een bureau voor grafisch ontwerp van uw logo, volledige huisstijl en flyers voor uw bedrijf/organisatie en evenementen. Het grafisch ontwerp bepaalt de look & feel van uw website en/of bedrijfsinformatie. 

Vormgeving en drukwerk
Wij werken samen met een drukkerij en full-service mediabureau die staat voor snelle levering en top kwaliteit in drukwerk en grafische vormgeving. In de mediastudio worden geweldige ontwerpen gerealiseerd.


Klik hier voor meer informatie en prijzen van de webpakketten
Klik hier voor meer informatie en prijzen van de online brochures
Klik hier voor meer informatie en prijzen over grafische vormgeving